SERVEIS

Comunicació 360º

Public Affairs

Organització d’Esdeveniments

Dinamització Comercial

Com2Be neix de la idea de dos professionals de la comunicació i les relacions públiques conscients que el paradigma social i empresarial ha canviat: la relació client-empresa, el moment polític, els mitjans de comunicació i, sobretot, la societat civil organitzada dista molt del que s'entenia d'elles fa 10 i 15 anys. Per això, convençudes que és necessària una altra forma de treballar, una altra forma de cuidar al teu target i de proveir serveis innovadors, únics, detallistes i, sobretot, amb cor i ganes, vam crear l'agència de comunicació i Public Affairs Com2Be.

Com2Be, comunica per existir, ja que estem convençudes que, qui no pugi al tren de la comunicació, de la connexió amb el seu públic, de la humanització de la seva entitat i els seus objectius, no té un lloc en aquest nou paradigma social del S .XXI.

Aquests són els motius que porten a Com2Be a oferir 4 serveis sota la premissa que cada client sempre mereix el millor. Les grans campanyes publicitàries i els enormes pressupostos que s'allunyaven a les petites i mitjanes entitats del tauler de joc són cosa del passat: Cada entitat té un espai per a ella, només cal saber com treballar-lo i treure el major partit del mateix.

“THE MOST DIFFICULT THING IS THE DECISION TO ACT,
THE REST IS MERELY TENACITY"_ A. EARHART”